"O buna proiectare īnseamna jumatate de drum parcurs"


Specialistii nostri garanteaza solutiile inteligente propuse prin folosirea unei tehnologii avansate CAD, Autocad , Axis VM 5.0 , Konman , Grirul , Wincadre .

Istoric
S.C. SIDERURGICA-PROIECT S.A. Hunedoara, s-a desprins īn anul 2002 din S.C. SIDERURGICA-S.A. Hunedoara, ca filiala a acesteia, iar īncepānd cu anul 2003, functioneaza ca societate comerciala cu capital integral privat. Pāna la momentul desprinderii a functionat ca Sectie - Proiectare īn cadrul Centrului de Cercetare – Proiectare al S.C. SIDERURGICA-S.A. Hunedoara. Data fiind complexitatea lucrarilor de proiectare solicitate de sectiile si sectoarele din cadrul unui combinat siderurgic a fost necesara formarea unor colective de proiectare specializate pe anumite domenii de activitate cum ar fi:
  • proiectarea si repararea instalatiilor mecanice;
  • proiectarea si repararea instalatiilor electrice si A.M.C;
  • proiectarea si repararea instalatiilor de distribuire si utilizare gaze naturale, instalatiilor de īncalzire si sanitare;
  • proiectarea si repararea constructiilor cu structura de rezistenta din metal;
  • proiectarea si repararea constructiilor cu structura de rezistenta din beton;
  • lucrari de avizare a instalatiilor mecanice sub presiune si a instalatiilor de ridicat;
Restrangerea activitatii din domeniul siderurgiei a impus extinderea si diversificarea domeniilor de activitate. Experienta Colectivelor de Proiectare, acumulata īntr-o perioada de peste 20 de ani, a fost atāt utila cāt si benefica pe piata specifica din Romānia. Preocuparea permanenta pentru īntelegerea si satisfacerea clientilor a facut īntr-un timp foarte scurt din SIDERURGICA-PROIECT o societate cu crestere constanta, orientata īn mod prioritar catre client.


Designed by : Gīlvitu Serban